Hamburgare Stockholm

Kantareller är skogens guld och kantarellerna går som en röd tråd i alla våra rätter. Kantarellkungen började 2012 då vi besökte marknader festivaler musikevenemang.

Hamburgare i Stockholm med Kantarellkungen

September 2013 började vi med foodtruck Hamburgare Stockholm Foodtrucken rullar på gatorna varje dag där vi serverar (Lunch, middag och Catering). Ett axplock på ställen som vi har besökt. Vi tar hand om din fest, kalas ,bröllop, dop Företagsevenemang, Kick off. Vi kan även skräddarsy menyn så den passar dig och dina gäster perfekt. För att göra dig 100% nöjd utgår vi från din budget och dina önskemål.

Hamburgare stockholm

Bästa Hamburgare i Stockholms

Vi på kantarellkungen använder oss alltid av svenska färska råvaror och svensk kött. Allt för att ni skall kunna njuta till 100% av våra produkter. Vi är även måna om naturen. Kantarellkungen levererar catering i hela Stockholm alla dagar i veckan. Vi tar hand om din fest, kalas ,bröllop, dop Företagsevenemang, Kick off. Vi kan även skräddarsy menyn så den passar dig och dina gäster perfekt. För att göra dig 100% nöjd utgår vi från din budget och dina önskemål.

  • Sweden Rock
  • Jokkmokks marknad
  • Smaka på Stockholm

Kantarellkungen levererar Hamburgare i hela Stockholm stad

Behöver du hjälp med dryckesbiten ? vi har serveringstillstånd och erfarenhet av större evenemang i Stockholmsområde.

September 2013 började vi med Kantarellkungen, Hamburgare i Stockholm, Kontakta oss redan idag!

Telefon: 070-4231356

E-post: info@kantarellkungen.com