Foodtruck Stockholm

Kantareller är skogens guld och kantarellerna går som en röd tråd i alla våra rätter. Kantarellkungen började 2012 då vi besökte marknader festivaler musikevenemang.

Foodtruck Stockholm med Kantarellkungen

September 2013 började vi med Foodtruck Stockholm Foodtrucken rullar på gatorna varje dag där vi serverar (Lunch, middag och Catering). Ett axplock på ställen som vi har besökt. Vi tar hand om din fest, kalas ,bröllop, dop Företagsevenemang, Kick off. Vi kan även skräddarsy menyn så den passar dig och dina gäster perfekt. För att göra dig 100% nöjd utgår vi från din budget och dina önskemål.

Foodtruck Stockholm

Bästa Foodtruck i Stockholms

Vi på kantarellkungen använder oss alltid av svenska färska råvaror och svensk kött. Allt för att ni skall kunna njuta till 100% av våra produkter. Vi är även måna om naturen. Kantarellkungen levererar catering i hela Stockholm alla dagar i veckan. Vi tar hand om din fest, kalas ,bröllop, dop Företagsevenemang, Kick off. Vi kan även skräddarsy menyn så den passar dig och dina gäster perfekt. För att göra dig 100% nöjd utgår vi från din budget och dina önskemål.

  • Sweden Rock
  • Jokkmokks marknad
  • Smaka på Stockholm

Kantarellkungen Foodtruck levererar i hela Stockholm

Behöver du hjälp med dryckesbiten ? vi har serveringstillstånd och erfarenhet av större evenemang i Stockholm stad.

September 2013 började vi med Kantarellkungen, Foodtruck i Stockholm, Kontakta oss redan idag!

Telefon: 070-4231356

E-post: info@kantarellkungen.com